Götü Başı Dağıtmak Bu Olsa Gerek!

on 6 Kasım 2012 Salı


““ Götü Başı Dağıttık “ bence bu başlık o gece için tam anlamıyla uyumlu oldu ... hayatımdaki en güzel geceyi  o gece yaşadım. Cumartesi gecesini asla unutmam. Ankara’ya aşık oldum diyebilirim ki ben Ankara’ya alışamamıştım ... Ama cidden çok eğlendim güldüm ahhh neler yaşadım neler =)

Hani benim hetero varya  artık hetero değil  (sayemde) =) aslında bisexsual oldu gibi bişi hayatında ilk benimle ( hemcinsi ) ile birlikte oldu ve başlarda duyduğu pişmanlığı artık duymuyo. Neyse en baştan anlatayım ki konu sapmasın =)

Cumartesi  günü ben ona gittim aksam 5 gibi onda oldum  direk battaniyenin altına girdim üşümüştüm yanımdaydı sarıldık tv seyrettik =) ara ara beni öpüyo sonra kaş kaldırıp yapma diyo ( ya çok cins yada bilerek kendini naza cekiyo ) mesaj atmış benim telefonuma “-Ne duruyosun hadi öpsene” demiş bende başta bakmadım  kızdı bak dedi baktım ve sustum kimden dedi lüzumsuz bi arkadaş diyince kolumu ıssırdı =) hala izi duruyo  ...  Bana “kalk kıyafet ayarlayalım sana benim kıyafetlerden bi kombin yapalım “ dedi  halbuki gerek yoktu zaten ona göre hazırlanıp gelmiştim saçımı sakalımı düzeltmişim gayet şık ve sportif  giyinmiştim. Beyefendi beğendi ama bunlar bu geceye gitmez dedi .

Baştan aşağı giyindim ama 1 saat sürmüştür ara ara sarılması öpüşme faslı falan =) Sonra tam çıkıcaz tutmasınmı elimden dans edicez diyip. Yarım saatte böyle oyalandık =) saat 10da bi kafeye gittik  arkadaşları geldi onlarla beraber Ankaranın en lüks dans akademisinin gecesine gittik. Tabiri caizse “Kurtlarını döktüler” cha-cha, rumba, salsa vb...  Ne kadar dans varsa yaptılar. Tek tek arkadaşları ile tanıştım ( ama kuzeni olarak) 


Dedikki burası sıktı. Dahada kuduracağımız içip eğlenebileceğimiz bir yere gidelim. Ankara’yı bilen varsa kesin “EskiYeni Bar” duymuşssunuzdur. 90lar pop –yabancı pop hertürlü müzik orda çalar =) gittik güzelce dans ettik içtik yedik aklınıza gelen herşeyi yaptık ama dikkat çekmek istediğim bir nokta var orada unutmadığım tek şey pistte dans ederken kulağıma fısıldadığı o cumle ... “ Burada ne kadar dağırıtsam dağıtıyım gece devam ediyo evimizdede dağıtıcaz. Canın sıkılmasın. Daha güzel eglenceli vakitlerimiz olucak” demesi beni pistte mal gibi bir hale soktu. Millet dans ediyo ben isem durmuşum. Az dinleneyim dedim masaya geçtim arkadaşları ile masanın üstüne çıktılar  dans ettiler. İşte sırf bunlardan ötürü “Götü Başı Dağıttık “ demek uygun olur diye düşündüm  =)

Hayyydeeee  saat olmuş 3 buçuk kalktık mekandan tam eve gidicez arkadaşı demezmi kokoreç yiyelim öyle gidelim diye.  Mithatpaşa köprüsünün altı  seyyar kokoreççi yarım saatimizide orda geçirdik. 

Eve bir gittik ama ikimizinde pili bitmiş gibiydi. Sarıldık yattık tam uyuyucaz sandım amanın  olanlar oldu 4 den sabah 6 ya kadar bina inledi bina  ( oyh çok ayıp oldu neler yazdım ben öyle =)) 6da bir düş arkasından yatış öğlene adar uyuduk =) Ah kıyamam ona bn rahat uyuyum diye hiç uyumamış kolu uyuşmuş zar zor uyandırmak istememiş beni... Ateşim çıkmış hiiiç farkında değildim korkmuş ya hasta olursam diye ( bilmiyoki benim her güzel geçen olaydan sonra ateşim çıkar ) öğlen  güzel bir kahvaltı sofrası  beraber hazırladık. Benim gitme zamanım geldi tam yola çıkıcam koridorda yarım saat öpüştü hemde kendi isteiği ile...

İki gündür bana bağlandığını ayrılma diyişlerini ayrılırsan gebertirim diye msjlarını =)  yahu daha çıkmıyoruz ki ne yarılması ^-^

Barda gelip gidip yanağımdan makas aldı arkadaşları beni çok sevdi kuzenini bir daha getir dedi. Anlayacağınız çok güzeldi =)

Uyh yeter bu kdar çok konuştum sanırsam =) mutluluklar canlarım ... 

5 yorum:

Ogaybende dedi ki...

öncelikle o kendini hetero sanan arkadaşına elini uzatıp kendini bulmasını sağladığın için tebirkler :D 2. olarakta o "bina inledi binaaa" ayrıntısı da gözdem kaçmayacak değerde :D

Unknown dedi ki...

Hahaha açıkçası çok mutlu oldum.. Sana değer veren birisi.. Sana değer versin, şimdiye kadar üzenlerden sonra iyi gelir.. Ciddi çok mutlu oldum, ne güzel eğlenmişsiniz öyle.. Bu adam da biseksüel oldu ama bence bu gidişle gey bile olur bu...

Unknown dedi ki...

O Gay öncelikle tebriğini teşekkürlerimle kabul ediyorum :D daha sonra o küçük ayrıntı harbiden gözden kaçmayacak gibi değil :)

Unknown dedi ki...

Bigay kuzummm inan bnde mutluyum heleki bugun attığı o mesaj :) " bana sen ne yaptın da seni düşünmeden yapamıyorum " diyo :) o üzenleri unuttum gitti ayrıca tabi dün bi olay daha oldu o eskilerle ilgili ama neyse ondan bahsetmiyorum bile haa bak birde şu var bisexs oldu ama gay olmaz ona eminim yani kesin olmaz ...

bloglarrr dedi ki...

♥ %100 Doğal evde çekilmiş, hepsi Yerli +18 Adult Videolar, yabancı videolardan sıkılanlar için siteden vazgecemeyeceksiniz.Türk ifsalar, Olgunlar, 18lik bakireler, gurupca seks yapanlar, swingerciler,Aktifler, Pasifler, Turk Gay videolari.

Ve dahası aradıgınız kategorideki videoları sitemizde bulabilirsiniz


SİTEYE BURADAN GİREBİLİRSİN


turk ifsa videolar



Turk Porno Sitesi : sakirabi.com

♥ sakirabi.com

Yorum Gönder